maandag 31 oktober 2011

Arnhem 2011

Wat een heerlijk dagje was dat! 's Ochtends rustig op weg gaan, meiden afzetten in winkelcentrum Kronenburg in Arnhem en Herman en ik op naar de poppenhuisbeurs. Inmiddels de derde keer dat we gaan. We herkennen een groot aantal standhouders van de vorige keren, maar er zijn ook een paar nieuwe.

Nadat we toch maar eerst wat gegeten hebben (moet ook gebeuren) begeven we ons gedurende 3 1/2 uur (te kort!) tussen de miniaturen. Heerlijk!
De spullen op mijn verlanglijstje hebben we niet kunnen vinden, maar wel andere dingen:


Een geweldig verfrolletje (niet te koop in de winkel), lijm, een paar plankjes en plankhouders. Een bloementafeltje, twee lampjes die nodig gepimpt moeten worden en drie leuke doosjes om te bekleden. Drie kleine stoeltjes of krukjes van Heidi Ott waar ik nog van alles mee kan doen. Van gips twee kleine engeltjes (weer twee erbij!), een mooie spiegellijst voor boven de open haard en een afdekplaat voor de lamp in de slaapkamer. Dan is het plafond niet zo kaal!
En als laatste nog een setje losse lampjes. Voor in de keuken en wie weet waar nog meer.

Al met al een geslaagde dag. Volgend jaar willen we toch eens naar Duitsland (omgeving Soest). Daar is ook elk jaar een enorme poppenhuis en miniaturen beurs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten